Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 4:29

ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ

Ενημερωτική εκδήλωση από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης για το ιεραποστολικό έργο της μητρόπολης Νέας Ζηλανδίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης για το ιεραποστολικό έργο της μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας στα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού Φίτζι, Τόνγκα και Σαμόα.

Η εκδήλωση αυτή έχει σκοπό την ενημέρωση όλων μας για το έργο το οποίο ξεκίνησε ο από Νέας Ζηλανδίας μητροπολίτης Γάνου και Χώρας κ. Αμφιλόχιος και συνεχίζει με πολλή θέρμη και πολύ ζήλο ο διάδοχός του μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων.

Το έργο αυτό περιλαμβάνει χειροτονίες νέων κληρικών, κατηχήσεις, βαπτίσεις, γάμους νέων μελών της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, ανέγερση ιερών ναών, σχολείου, ιατρείου και φροντίδα ορφανών και απόρων παιδιών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19.00, στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «ΑΣΤΟΡΙΑ» της πόλης Ηρακλείου. Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους με τίτλο: «Hello Ορθόδοξοι», ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος και ο μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, θα διατίθενται κουπόνια για την ενίσχυση της ιεραποστολικής δράσης της μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ