Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 4:41

ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΗΜΝΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟ

Εναρκτήρια εκδήλωση του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός» του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ. διοργανώνει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00-20.00 εναρκτήρια εκδήλωση του Γ΄ Κύκλου του για το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα συντονίζει η Διευθύντρια του Δ.Π.Μ.Σ. «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός» καθηγήτρια κα Κυριακούλα Παπαδημητρίου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού Α.Π.Θ., καθηγητής κ. Απόστολος Κραλίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού ΔΙ.ΠΑ.Ε., καθηγητής κ. Θεόδωρος Καργίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Θεσσαλονίκης, κα Παρασκευή (Βούλα) Πατουλίδου.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία του μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιεροθέου με θέμα, «Η ποιμαντική διαχείριση του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού» και ακολούθως πάνελ μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος Αντιγόνης Τζιτζιμπάση, π. Φιλάρετου Μανταδάκη, Κλεοπάτρας Ηλονίδου, Σοφίας Παυλίδου με θέμα, «Σπουδάζοντας μεταπτυχιακά στον Θρησκευτικό και Προσκυνηματικό Τουρισμό».

Η εκδήλωση ωστόσο θα κλείσει με την προσφώνηση του Διευθυντή Πωλήσεων της Aegean Airline κ. Στέφανου Σαδόπουλου, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά ΕΔΩ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ