Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 | 11:07

Ελασσώνος: «Το μέγεθος της αγάπης, μας δίδει την δύναμη να επουλώσουμε τίς πληγές του σεισμού»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ευχαριστήριο ανακοίνωση προς όλους όσους συμπαραστέκονται και στηρίζουν τους σεισμοπαθείς της επαρχίας εξέδωσε ο μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτωνας.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του “Το μέγεθος της αγάπης, του ενδιαφέροντος, της μέριμνας αλλά και της έμπρακτης βοηθείας, μάς δίδει την δύναμη και το σθένος να επουλώσουμε τίς πληγές του σεισμού και με πνεύμα ενότητος, ομοψυχίας και συνεργασίας, να συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα για το καλό και την πρόοδο της όμορφης και ιστορικής περιοχής μας”.

Έχοντας συμπληρωθεί ένας μήνας από τον πρώτο καταστροφικό σεισμό τής 3ης Μαρτίου, θεωρώ επιβεβλημένο καθήκον και υποχρέωση να εκφράσω τις βαθύτατες και ευγνώμονες ευχαριστίες μου προς ΟΛΟΥΣ, όσοι κατά την δύσκολη αυτή χρονική περίοδο συμπαραστάθηκαν υλικά και ψυχικά στο δοκιμαζόμενο λαό της Επαρχίας μας. Οι δύο μεγάλοι σεισμοί, αλλά και η επακολουθήσασα σεισμική δραστηριότητα, προκάλεσαν σοβαρές υλικές καταστροφές και ζημίες.

Από τίς πρώτες ώρες και ημέρες του σεισμού, κατέφθασαν και συνεχίζουν να καταφθάνουν, από όλα τα μέρη της Ελλάδος αλλά και το εξωτερικό, αποστολές συμπαράστασης, αγάπης και αλληλεγγύης. Συγκινητικές είναι οι πρωτοβουλίες συνανθρώπων μας, πού στην δύσκολη αυτή περίσταση, απέδειξαν την ειλικρινή ανθρωπιά τους, την φιλάνθρωπη διάθεσή τους, το εθελοντικό τους πνεύμα και τα φιλεύσπλαχνα αισθήματά τους. Είναι αναρίθμητος ο κατάλογος, γνωστών και αφανών, που ανταποκρίθηκαν και μάς στήριξαν με την αγάπη τους. Τούς ευχαριστώ έναν έκαστον, και προσεύχομαι για όλους να έχουν υγεία, μακροημέρευση και κάθε ευλογία από Θεού στη ζωή τους.

Το μέγεθος της αγάπης, του ενδιαφέροντος, της μέριμνας αλλά και της έμπρακτης βοηθείας, μάς δίδει την δύναμη και το σθένος να επουλώσουμε τίς πληγές του σεισμού και με πνεύμα ενότητος, ομοψυχίας και συνεργασίας, να συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα για το καλό και την πρόοδο της όμορφης και ιστορικής περιοχής μας.      

Με πολλές ευχαριστίες και εγκάρδιες ευχές·

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ

ΧΑΡΙΤΩΝ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ