Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 | 7:45

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ

Έκτο ετήσιο συνέδριο από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Θρησκευτικών Επιστημών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Θρησκευτικών Επιστημών ανακοινώνει το έκτο ετήσιο συνέδριό της το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο του St Andrews (Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο) από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου 2023. Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί από τον τομέα “Εγκυκλοπαίδεια Θεολογίας” του Πανεπιστημίου St Andrews και από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας.

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι “Θρησκεία εκ των έσω”, με προγραμματιζόμενες κεντρικές ομιλίες από τον καθηγητή JeanLuc Marion, τον Δρ. Avivah Gottlieb Zornberg, τον καθηγητή Diwakar Acharya και τον Δρ. John Makransky.

Οι μελετητές, οι φοιτητές, οι επιστήμονες και όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν στο συνέδριο οργανώνοντας και προτείνοντας συνεδρίες (πάνελ). Αυτές μπορεί να είναι:

«Κλειστές» συνεδρίες εάν η πρόταση περιλαμβάνει ένα θέμα, έναν πρόεδρο και συγκεκριμένους συνέδρους για όλες τις συνεδρίες της.
«Ανοικτές» συνεδρίες εάν η πρόταση περιλαμβάνει ένα θέμα και έναν πρόεδρο αλλά καλεί ανοιχτά συμμετέχοντες.
Συνεδρίες «Ο συγγραφέας συναντά την κριτική» (AMC) εάν η πρόταση αναφέρεται σε ένα πρόσφατα δημοσιευμένο σημαντικό έργο, του οποίου ο συγγραφέας παρευρίσκεται απαντώντας σε κριτικές από τους άλλους συμμετέχοντες της συνεδρίας.

Οι εγγραφές στο Συνέδριο θα αρχίσουν στις αρχές Ιανουαρίου 2023, ενω για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε ΕΔΩ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ