Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 | 5:50

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΥΝΟΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ

Εκπρόσωπος τύπου ΔΙΣ: “Κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν υποκατάστατα και μεσάζοντες σε άτομα που εμπορεύονται την ευσέβεια και την πίστη”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

«Οι πιστοί πρέπει να διαβάζουν τον λόγο του Θεού και να κατανοήσουν την διδασκαλία της Εκκλησίας έχοντας παράλληλα έντονα τα αισθητήριά τους και την κρίση τους» επισημαίνει ο εκπρόσωπος τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος με αφορμή την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου.

«Κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν υποκατάστατα και μεσάζοντες σε άτομα που εμπορεύονται την ευσέβεια και την πίστη και προβάλλονται ψεύτικα πρότυπα στην ζωή των χριστιανών», τονίζει ο ιεράρχης για να καλέσει στη συνέχεια τους πιστούς, «να προσέχουν και να αφυπνισθούν».

Ο μητροπολίτης Θεσσαλιωτίδος όπως υπογραμμίζει στο «protothema.gr» υπάρχουν προβλήματα και στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία από άτομα που εμπορεύονται την αδυναμία και την ολιγοπιστία. «Δεν είναι υγιές αυτό. Προσοχή στους αγύρτες και στους ψευδοπροφήτες», σημειώνει ο εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου εξηγώντας ωστόσο ότι, «η κατάσταση αυτή ευνοεί ανθρώπους που δεν έχουν αληθινή πίστη και χρειάζονται «συνταγή» για την πίστη τους».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ