Τρίτη 28 Μαΐου 2024 | 0:40

ΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ Π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΡΥΩΤΟΓΛΟΥ

Εκπρόσωπος ΔΙΣ: “Να καταλάβουμε όλοι μας ότι στην εκκλησία δεν κάνει ο καθένας ό,τι θέλει ή ό,τι νομίζει”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης «Το δώρο της επιεικείας του και της αγάπης του θα προσφέρει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος με αφορμή και την αυριανή εορτή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου αμέσως μετά τη λήξη της σημερινής συνεδρίας για τον μήνα Ιούνιο εννοώντας ότι αίρεται το καθεστώς της αργίας που είχε επιβληθεί στον π. Αλέξανδρο Καρυώτογλου.

Αναλυτικότερα, ο μητροπολίτης Φθιώτιδος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ζήτημα του π. Αλεξάνδρου, σημείωσε πως, «ο Μακαριώτατος ενημέρωσε την Ιερά Σύνοδο για το θέμα αλλά και για την παιδαγωγική αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος», διευκρινίζοντας παράλληλα πώς, «ο καλός πατέρας και παιδαγωγεί και χαϊδεύει και κυρίως νουθετεί, προς σωτηρία και προς όφελος».

η παιδαγωγία θα λήξει με σκοπό τον σωφρονισμό 

Ξεκαθάρισε ωστόσο πως, «με τον τρόπο αυτό αυτή η παιδαγωγία θα λήξει αλλά με σκοπό τον σωφρονισμό και κυρίως το να καταλάβουμε όλοι μας, ότι στην εκκλησία δεν κάνει ο καθένας ό,τι θέλει ή ό,τι νομίζει αλλά είμαστε ένα σώμα με το οποίο έχουμε ένα συγκεκριμένο εκκλησιαστικό τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε», κατέληξε ο κ. Συμεών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ