Δε, 15/07/24 | 19:58

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Η Εκκλησία της Κρήτης τίμησε τον Υπουργό Ναυτιλίας με τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου και Τίτου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με την ανώτατη διάκριση τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου και Τίτου τιμήθηκε σήμερα το πρωί από την Εκκλησία της Κρήτης ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης για την προσφορά του στην Κρήτη, την Εκκλησία και την χώρα.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στην εορτάζουσα μονή Τοπλού Σητείας αμέσως μετά από το αρχιερατικό συλλείτουργο που τελέστηκε προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου και συνιερουργούντων των μητροπολιτών Κυδωνίας κ. Δαμασκηνού και Ιεραπύτνης κ. Κύριλλου.

Αμέσως μετά την απονομή ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε πως “αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και θεωρώ ότι η στήριξη στο πολυσήμαντο έργο της εκκλησίας της Κρήτης αποτελεί αυτονόητο καθήκον για κάθε Κρητικό. Αυτό πράττω, αυτό έπραξα μέχρι σήμερα είτε ως απλός πολίτης είτε ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των συμπατριωτών μας είτε ως μέλος της κυβέρνησης και αυτό φυσικά θα συνεχίσω να πράττω για την πατρίδα μας, για την εκκλησία της Κρήτης με την βοήθεια του Θεού και την προσευχή όλων σας”, κατέληξε ο Υπουργός Ναυτιλίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ