Πε, 13/06/24 | 1:37

Έκκληση από τη Μητρόπολη Λαρίσης για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Έκκληση για την συλλογή  ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες κάνει με μήνυμα του ο μητροπολίτης Λαρίσης.

Ο Μητροπολίτης που βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων από την πρώτη στιγμή που χτύπησε η πρωτοφανής κακοκαιρία υπογραμμίζει πως «επείγει η άμεση συγκέντρωση των παραπάνω ειδών για την εβδομάδα που αρχίζει, καθώς οι πλημμυροπαθείς μας μας χρειάζονται άμεσα».

Αναλυτικά η έκκληση:

«Αδελφοί μου, με αίσθημα ευθύνης η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, πιστή στην παράδοση της Εκκλησίας που θέλει να προστρέχει στην ανάγκη όσων είναι εμπερίστατοι, αποφάσισε τη συλλογή τροφίμων, ειδών ατομικής υγιεινής, κλινοσκεπασμάτων και νερού.

Θερμώς παρακαλούμε το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας της Λάρισας να συγκεντρώσει στους Ναούς νερό, τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, καθώς επίσης και είδη ατομικής υγιεινής προκειμένου να μοιραστούν σε όσους τα έχουν ανάγκη άμεσα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Μακροπρόθεσμη βοήθεια προγραμματίζεται, επείγει όμως η άμεση συγκέντρωση των παραπάνω ειδών για την εβδομάδα που αρχίζει, καθώς οι πλημμυροπαθείς μας μας χρειάζονται άμεσα.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε ο Άγιος Θεός να δώσει τη λύση, να σταματήσει η ταλαιπωρία μας και να επιστρέψουμε στα ειρηνικά μας έργα. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους, για τη συμβολή τους».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ