Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 | 14:41

Εκδήλωση τιμής για τα τριάντα χρόνια διακονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων (1991-2021) από την ενθρόνιση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, η Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ και το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, σε συνεργασία με φορείς της Θεσσαλονίκης διοργανώνουν από κοινού σειρά τιμητικών εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται προκειμένου να αναδειχθεί το πολυσχιδές έργο του, καθώς και ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον σύγχρονο κόσμο.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, θα προβληθεί σε πρώτη παγκόσμια προβολή το ντοκιμαντέρ «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Τριάντα χρόνια διακονίας».

Το ντοκιμαντέρ υλοποιήθηκε με τη χορηγία της «Αδελφότητας Οφφικιαλίων της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας: Παναγία Παμμακάριστος».

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν για τον Πατριάρχη μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς πολιτικού, εκκλησιαστικού και ευρύτερου θρησκευτικού χώρου, ενώ παρουσιάζεται και αυτοβιογραφική συνέντευξη του ίδιου.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, στον Κινηματογράφο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Για την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ