Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 | 18:22

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Εκδήλωση Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός» του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση των Δράσεων του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος» με ομιλητή τον Γραμματέα του ως άνω Συνοδικού Γραφείου Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά εκτός του κύριου ομιλητή συμμετείχαν καθηγητές και φοιτητές του προγράμματος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολισμού ΑΠΘ Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Χρήστου, η Διευθύντρια του Προγράμματος Καθηγήτρια κ. Κυριακούλα Παπαδημητρίου και ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, Αν. Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος.

Πριν την έναρξη της ομιλίας του, ο Γραμματέας του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Κατραμάδος, ανέγνωσε σχετικό χαιρετισμό του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου για την ως άνω εκδήλωση και μετέφερε τις ευχές και τον χαιρετισμό του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου.

Στη συνέχεια παρουσίασε συνοπτικά την υπερ-εικοσαετή ιστορία και Δράση του Συνοδικού Γραφείου τονίζοντας παράλληλα την ιδιαίτερη χαρά του που το ως άνω Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών τελεί υπό την ευλογία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και σε άμεση συνεργασία ήδη από την αρχή της λειτουργίας του, με το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στο τέλος ωστόσο απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τεθήκαν εκ μέρους όσων παρακολούθησαν την εισήγησή του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ