Τε, 12/06/24 | 17:31

ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ

Δύσκολες ώρες για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Δύσκολες ώρες για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο καθώς όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει επιδείνωση.

Ο Μακαριώτατος ως γνωστόν τα τελευταία περίπου τέσσερα χρόνια δίνει δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Μάχεται με υπομονή και γενναιότητα όλο αυτό το διάστημα ωστόσο τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε με τον ίδιο να παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι παραμένοντας στην Αρχιεπισκοπή και λαμβάνοντας την απαιτούμενη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα.

Όλο αυτό το διάστημα της περιπέτειας της υγείας του, ο προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας έχει υποβληθεί σε σειρά θεραπειών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Είναι σε θέση να χειρίζεται τα της καθημερινότητας

«Η κατάσταση υγείας του είναι βεβαρημένη καθώς ως γνωστόν πάσχει από καρκίνο του παχέως εντέρου. Είναι σε θέση να επικοινωνεί με το περιβάλλον, να ασκεί τα καθήκοντά του και να χειρίζεται τα της καθημερινότητάς του. Υπάρχουν νοσηλευτές επί 24ωρου βάσεως, οι επιλογές δεν είναι πολλές αλλά του δίνουμε ότι χρειάζεται για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα», ανέφερε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο προσωπικός του γιατρός Δρ. Ιωσήφ Κάσιος. Υπήρξε μια επιδείνωση ωστόσο εν συνεχεία σημειώθηκε ανάκαμψη, αν και η κατάστασή του παραμένει βεβαρημένη εξήγησε ο γιατρός.

Όπως επεσήμανε, ο Μακαριώτατος έχει τελειώσει τις θεραπείες του εδώ και λίγο καιρό. «Παρακολουθείται επί καθημερινής βάσεως, αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση της υγείας του», σημείωσε προσθέτοντας ότι τον επισκέπτεται προσωπικά δύο με τρεις φορές την μέρα. «Δεν πρόκειται να μεταφερθεί πουθενά. Έχει αποφασιστεί ότι όλη η αγωγή θα γίνει στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο», διευκρίνισε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ