Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 | 18:48

Δυο ξεχωριστές επισκέψεις αρχιερέων σε νοσοκομεία της επαρχίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πριν καν χαράξει η μέρα των Χριστουγέννων και χτυπήσουν οι καμπάνες των εκκλησιών ο μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών βρέθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας για να δώσει με έναν ξεχωριστό και συμβολικό τρόπο τις ευχές του στα νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζεται για την ανακούφιση των ασθενών.

Σε μια περίοδο που το νοσηλευτικό σύστημα της χώρας δοκιμάζεται εξαιτίας της πανδημίας, ο μητροπολίτης Συμεών βρέθηκε δίπλα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που για πρώτη φορά δέχθηκαν μια τέτοια επίσκεψη σε μια τόσο συμβολική στιγμή.

Αλλά και στην Σύρο, ο μητροπολίτης Δωρόθεος έδωσε με τον δικό του τρόπο στήριξη στους ασθενείς που νοσηλεύονται στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Σύρου στην Ερμούπολη, χτυπημένοι από την πανδημία.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, αγνώριστος πίσω από τον ειδικό εξοπλισμό, είχε την ευκαιρία χθες το μεσημέρι να βρεθεί δίπλα στους ασθενείς που μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους δίνουν την μάχη με τον ιό αλλά και να βιώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα τελευταία δύο χρόνια το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας δίνει την δική του μάχη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ