Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 4:57

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Η Δοξολογία για την 25η Μαρτίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την καθιερωμένη Δοξολογία για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 τέλεσε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνας Σακελλαρόπουλου και του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παρέστησαν, ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής Εκπροσωπήσεως του Γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, ο Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, Εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Αθήνα, ο Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Γρίβας, Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, εκπρόσωποι άλλων δογμάτων και Εκκλησιών, βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Αττικής και ο Δήμαρχος Αθηναίων, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συγχοροστάτησε ο Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχιεπίσκοπο στην παρέλαση. Τελετάρχης στην Δοξολογία ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης. Μετά το πέρας της Δοξολογίας ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ