Τρίτη 28 Μαΐου 2024 | 19:50

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Ένα δώρο αγάπης στα παιδιά από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ένα όμορφο και διδακτικό παραμύθι με τίτλο «Η μικρή Αστερίνα και το τέλος του Κορονοϊούλη» το οποίο φέρει την υπογραφή της δημοσιογράφου Μάρας Μπέκα αποτελεί ευγενική χορηγία των εκδόσεων «Υδροπλάνο» και απευθύνεται σε παιδιά νηπιακής – προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Το παραμύθι αυτό μέσα από τις πολύχρωμες σελίδες του φανερώνει τη μεγάλη δύναμη της προσευχής και ταυτόχρονα αποτελεί ένα δώρο αγάπης προς τα μικρά παιδιά από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Αστερίνα είναι ένα μικρό κοριτσάκι που αγαπά πολύ την προσευχή. Οι συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού σε γνωστούς και φίλους τη στεναχωρούν πολύ. Με τη βοήθεια ενός αγγέλου καταφέρνουν να φτιάξουν μαζί το σωστό φίλτρο της θεραπείας ενάντια στον ιό. Άραγε η ευχή της για την σωτηρία όλου του κόσμου θα πραγματοποιηθεί; Για να δούμε.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Μάρα Μπέκα είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος, με μεγάλη αγάπη στα παιδιά. «Η μικρή Αστερίνα και το τέλος του Κορονοϊούλη» είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια στο κόσμο των παραμυθιών. Η Αρχιεπισκοπή Κρήτης προσκαλεί όσους παιδικούς σταθμούς, δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία επιθυμούν να προμηθευτούν το παραμύθι, το οποίο διανέμεται δωρεάν, να επικοινωνούν με τα γραφεία της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ