Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 | 9:21

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

Δωρεά ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών που θα καλύπτει τις υπηρεσιακές της ανάγκες

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο θα καλύπτει τις υπηρεσιακές ανάγκες της Αρχιεπισκοπής παρέδωσε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος της Kosmocar κα Λάνα Μανδύλα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο.

Στην τελετή παράδοσης παρέστησαν η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου και ο Διευθυντής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Διασύνδεσης της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

O Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε για την δωρεά ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Εξάλλου, είναι γνωστή η ευαισθησία του κ. Ιερωνύμου σε θέματα περιβάλλοντος.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ

Την ίδια στιγμή για την συνολική αντιμετώπιση και επίλυση των ζητημάτων που έχουν ανακύψει με τον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ο Μακαριώτατος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προβεί σε ορισμένες ενέργειες.

Μάλιστα για τις ενέργειες αυτές προτίθεται να ενημερώσει αναλυτικά την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατά τη διάρκεια των τακτικών συνεδριάσεών της για το μήνα Οκτώβριο η οποία και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ