Στηρίζοντας την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Αγαπητοί αναγνώστες

Η επιλογή της άσκησης ανεξάρτητης και αδέσμευτης δημοσιογραφίας, δεν είναι ο εύκολος δρόμος. Για εμάς στο www.orthodoxia.info όμως, είναι η επιλογή μας. Αντιμετωπίζουμε τη δημοσιογραφία ως λειτούργημα και πορευόμαστε με αυτήν την αρχή. Τα διαδικτυακά Μέσα, παρά το γεγονός πως δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τα βαριά τυπογραφικά έξοδα, έχουν άλλες ανάγκες, εξίσου απαιτητικές και κοστοβόρες αρκετές φορές. Η συντήρηση μιας ιστοσελίδας όπως το www.orthodoxia.info δεν είναι φθηνή υπόθεση. Όπως και η διατήρηση της ανεξαρτησίας του η οποία για εμάς είναι ανεκτίμητη.

Πολλά διαδικτυακά ΜΜΕ ανά τον κόσμο έχουν ήδη αρχίσει να μετατρέπονται σε συνδρομητικά ώστε να διατηρήσουν την αυτοτέλεια τους και να ανταποκριθούν στις συνεχώς αυξανόμενες οικονομικές ανάγκες τους. Αρκετά άλλα όμως, συμπεριλαμβανομένου και του orthodoxia.info έχουμε επιλέξει να εξακολουθήσουμε να προσφέρουμε δωρεάν πρόσβαση στους αναγνώστες μας στη λογική πως μια έντιμη και ειλικρινής επικοινωνία είναι ο καλύτερος τρόπος.

Ο μόνος σύμμαχος στον οποίο μπορούμε να απευθυνθούμε ώστε να στηρίξει την λειτουργία του ειδησεογραφικού αυτού κόμβου δεν είναι άλλος παρά όλοι εκείνοι που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους. Εσείς… οι αναγνώστες μας!

Αν λοιπόν κάθε μια και κάθε ένας από εμάς που μας διαβάζετε μας στηρίξετε ενισχύοντας οικονομικά την προσπάθεια, τότε κι εμείς θα μπορέσουμε να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.


Εφόσον επιθυμείτε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, μπορείτε να το πράξετε με δυο εύκολους τρόπους. Είτε διαδικτυακά μέσω paypal είτε τραπεζικά μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού “ΑΕΝΑΟΣ” ο οποίος στηρίζει τόσο το orthodoxia.info όσο και την Εκκλησιαστική Τηλεόραση ECTV.

Μέσω Paypal μπορείτε ακόμη να επιλέξετε την αυτόματη επανάληψη της δωρεάς σας κάθε μήνα. Ακόμη και δυο ευρώ μηνιαίως μπορούν να κάνουν την διαφορά!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ GR5501101570000015700389115
Δικαιούχος : ΑΕΝΑΟΣ Οργανισμός Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθοδόξου Πολιτισμού

*Το www.orthodoxia.info είναι μια δράση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού & Ορθοδόξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ» ο οποίος είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με έδρα την Αθήνα.