Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 | 2:41

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Διορισμός νέου διευθυντή και υποδιευθυντή στο ραδιόφωνο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παραδόθηκαν χθες από το διοικητικό συμβούλιο του επικοινωνιακού και μορφωτικού ιδρύματος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης υπό την προεδρία του κ. Ευγενίου οι διορισμοί στον νέο διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Νικάκη και στον Υποδιευθυντή Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Νικολάου οι οποίοι ανέλαβαν και επισήμως πλέον το επίμοχθο έργο του εκσυγχρονισμού του προγράμματος του ραδιοφώνου της Αρχιεπισκοπής.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού όπου ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης αναφέρθηκε στην ιστορία και την παράδοσή του ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία και αναφορά στα εκκλησιαστικά εκείνα πρόσωπα που τον οραματίστηκαν και που εργάστηκαν αποφασιστικά στην δημιουργία και εύρυθμη λειτουργία του.

Απευθυνόμενος στους νεοδιορισθέντες πατέρες εξήρε τα χαρίσματα τους, τις γνώσεις τους, τη θέληση και εργατικότητά τους και τόνισε ότι με χρηστές ελπίδες τους ανατίθεται το υπεύθυνο αυτό έργο της τοπικής εκκλησίας.

Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι θα εργασθούν με πολλή αγάπη και με όλες τους τις δυνάμεις για τη μετάδοση του λόγου του Θεού και της φωνής της εκκλησίας μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και τους ευχήθηκε να έχουν την ευλογία του Θεού και τη χάρη της Παναγίας στη νέα τους αυτή διακονία.                     

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ