Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 | 14:49

"ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

Διονύσιος Ακτύπης: Τι απαντά ο βουλευτής στα όσα δήλωσε για το πρόσωπό του ο μητροπολίτης Δωδώνης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Σε πιο ήπιους τόνους απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Ακτύπης, στα όσα δημόσια δήλωσε για το πρόσωπό του ο μητροπολίτης Δωδώνης, αποκλειστικά στο orthodoxia.info, υπογραμμίζοντας πως συνεχίζει απρόσκοπτα να δουλεύει για το καλό του νησιού και αφήνει τους πολίτες να τον κρίνουν.

«Έχω ήδη απαντήσει σε όσα λέει ο μητροπολίτης Δωδώνης και δεν θα επανέλθω σε αυτά. Γνωρίζει πολύ καλά η τοπική κοινωνία τι ακριβώς συμβαίνει και δεν πιστεύω πως έχει νόημα να συζητάμε για κάτι παραπάνω. Στη Ζάκυνθο υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν», σημείωσε αρχικά ο βουλευτής Ζακύνθου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Όλα τα άλλα με αφήνουν αδιάφορο. Δεν είναι αυτοσκοπός μου να είμαι βουλευτής. Σκοπός του βουλευτή είναι να κάνει καλό για τον τόπο του και αυτό προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ», σχολίασε στη συνέχεια.

Ερωτηθείς ωστόσο για το αν υπήρχε αντίδραση από την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, υπογράμμισε πως «η Κυβέρνηση αλλά και ο Πρωθυπουργός γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο βουλευτής τους και αυτό το γνωρίζουν από την παρουσία στο κοινοβούλιο, από τις τοποθετήσεις και τα ζητήματα που αναδεικνύω και αν είμαι κοντά στον κόσμο. Τέτοιες επιστολές και τέτοια πυροτεχνήματα, δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά», κατέληξε ο κ. Ακτύπης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ