Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 | 5:45

ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημητριάδος: “Τίποτα από τα υλικά δεν έρχεται μαζί μας αλλά μας συνοδεύουν μόνο οι αρετές που είναι ο πλούτος της καρδιάς του ανθρώπου” (ΒΙΝΤΕΟ)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος με αφορμή την Κυριακή Θ΄ Λουκά.

“Ο πλούσιος της παραβολής είδε τα πλούτη του να αυξάνουν και ονειρεύτηκε καινούριες αποθήκες. Λησμόνησε όμως κάτι, το πλέον βέβαιο για τον κάθε άνθρωπο. Την ώρα του θανάτου και ήρθε γι’ αυτόν και βρέθηκε γυμνός γιατί είχε υλικά αγαθά και πλούτη αλλά δεν είχε πλούσια καρδιά”, σημειώνει μέσα από αυτό ο κ. Ιγνάτιος.

Όπως τονίζει μάλιστα, “ο πλούτος της καρδιάς του ανθρώπου είναι οι αρετές και μόνον αυτές μας συνοδεύουν εκεί. Τίποτα από τα υλικά δεν έρχεται μαζί μας. Έχουμε την τόλμη σήμερα να αναρωτηθούμε από αυτό που έκανα, από αυτά που κάνω, τι θα πάρω μαζί μου εκείνη την ώρα; ”, επισημαίνει ο μητροπολίτης Δημητριάδος.

Ο ιεράρχης ωστόσο καταλήγει με την διαπίστωση πως “αν απαντήσουμε με ειλικρίνεια τότε θα νοηματοδοτήσουμε το κάθε λεπτό και την κάθε μέρα της ζωής μας για να αυξήσουμε τον πλούτο της καρδιάς μας, τις αρετές που ο Χριστός θέλει να έχουμε μαζί μας για να είμαστε στον Παράδεισο”.

Παρακολουθήστε το βιντεάκι του μητροπολίτη Δημητριάδος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ