Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 17:25

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Δημητριάδος: Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη εάν κάτι δεν κάναμε σωστά

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τη δική του αυτοκριτική για τη χρονιά που πέρασε έκανε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος.

«Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη εάν κάτι παραλείψαμε και εάν κάτι δεν το κάναμε σωστά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιγνάτιος στην τελετή της βασιλόπιτας που ευλόγησε σήμερα το πρωί στον μητροπολιτικό ναό του αγίου Νικολάου Βόλου για να προσθέσει πως «γιατί, έτσι πρέπει να βαδίζουμε, κάνοντας κάθε φορά την αυτοκριτική μας και ταυτόχρονα, παλεύοντας όλοι μαζί για να γίνουμε καλύτεροι και σοφότεροι, αλλά και πιο δοτικοί σε αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία μας.

Αναφερόμενος ωστόσο στις προκλήσεις της χρονιάς που πέρασε, ο μητροπολίτης Δημητριάδος, τόνισε πως «σφυρηλατήσαμε την ενότητά μας και ο καθένας έκανε από την πλευρά του το καλύτερο δυνατό για την υγεία, που είναι ίσως το μέγιστο αγαθό στη ζωή μας σήμερα», καλώντας παράλληλα όλους τους θεσμούς και τους συνεργάτες, «να συνεχίσουμε όλοι μαζί στο ίδιο πνεύμα ενότητας και ελπίδας και ταυτόχρονα της προσφοράς και της αγάπης».

Όπως διευκρίνισε μάλιστα ο ιεράρχης την χρονιά αυτή που έρχεται θα είμαστε σοφότεροι, γιατί «ξέρουμε ότι η υγεία μας είναι εύθραυστη και έτσι μπορούμε να αξιοποιούμε το χρόνο που ο Θεός μας δωρίζει, για να κάνουμε καλό και να προσφέρουμε αγάπη. Ενώ σε ό,τι μας αφορά θα συνεχίσουμε με αυτό το πνεύμα», κατέληξε ο κ. Ιγνάτιος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ