Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 | 20:02

ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δημητριάδος: “Μέχρι και σήμερα ο Χριστός έρχεται και καλεί μαθητές κοντά του με απλότητα και καθαρότητα” (ΒΙΝΤΕΟ)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για την Κυριακή Β’ Ματθαίου αφορμώμενος από την ευαγγελική περικοπή της ημέρας που αναφέρεται στην κλήση των μαθητών από τον Ιησού.

«Ακολουθήστε με και θα σας κάνω ψαράδες ανθρώπων. Με αυτά τα λόγια ο Χριστός απευθύνεται στους πρώτους μαθητές του. Είναι απλοί ψαράδες στη λίμνη Γεννησαρέτ εκεί στην Γαλιλαία που περίσσευε η αμαρτία όμως υπήρχανε ψυχές αγνές και καθαρές», επισημαίνει μέσα από αυτό ο κ. Ιγνάτιος.

Όπως τονίζει μάλιστα, «άνθρωποι που ήθελαν και περίμεναν την αλήθεια. Αυτοί που διάβασαν τους προφήτες και ήξεραν ότι έρχεται ο Μεσσίας έτοιμοι να τον ακολουθήσουν και τον εμπιστεύτηκαν. Μέχρι και σήμερα ο Χριστός έρχεται και καλεί και πάλι μαθητές κοντά του. Τους θέλει με απλότητα, με υπομονή, με καθαρότητα. Γίνονται Απόστολοι Χριστού και φέρνουν το άγγελμα της χαράς σε όλους τους ανθρώπους», σημειώνει.

Ο ιεράρχης ωστόσο καταλήγει λέγοντας πως, «η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή και σήμερα υπάρχουν ψυχές που ανταποκρίνονται. Είναι αυτοί που συνεχίζουν το έργο της Εκκλησίας, το έργο του Χριστού στον κόσμο».

Παρακολουθήστε το βιντεάκι του μητροπολίτη Δημητριάδος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ