Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 | 16:24

ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Δημητριάδος: “Η Παναγία αρνείται αυτούς που λειτουργούν απάνθρωπα και εξουσιαστικά”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος με αφορμή τη δεύτερη στάση των Χαιρετισμών που θα ψαλεί αύριο στους ναούς αλλά και όσα συμβαίνουν στις μέρες μας.

«Χάρη στην Παναγία ο διάβολος έχασε κάθε εξουσία και χάρη στην Παναγία ο Χριστός είναι φιλάνθρωπος Κύριός μας», επισημαίνει μέσα από αυτό ο κ. Ιγνάτιος.

Όπως τονίζει μάλιστα είμαστε πλασμένοι για την φιλανθρωπία και είμαστε πλασμένοι για να αρνούμεθα κάθε απανθρωπιά και κάθε τυραννία ακόμη και στις ανθρώπινες σχέσεις μας. «Για αυτό η Παναγία είναι αυτή που στέκεται κοντά σε όσους έχουν ανάγκη τη φιλανθρωπία, την αγάπη, τη στοργή, τη συμπαράσταση και αρνείται αυτούς που λειτουργούν με τη βία απάνθρωπα και εξουσιαστικά», αναφέρει.

Ο ιεράρχης καταλήγει ωστόσο λέγοντας πως στην εποχή μας πολλά συμβαίνουν. «Ευχόμαστε και προσευχόμαστε η Παναγία να δείξει και πάλι τον δρόμο της αληθινής φιλανθρωπίας, της ουσιαστικής ειρήνης που έφερε στον κόσμο ο Χριστός μας και να αποδυναμώσει επιτέλους κάθε απάνθρωπη εξουσία που θέλει με τη βία να επιβληθεί».

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι του μητροπολίτη Δημητριάδος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ