Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 | 20:09

ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ

Δημητριάδος: “Όταν δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το θαύμα με τη λογική θέλουμε να το παραμερίσουμε και να το αμφισβητήσουμε”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της Κυριακής του Τυφλού.

«Οι Φαρισαίοι αμφισβητούν. Οι γονείς αρνούνται να πουν την αλήθεια. Πολλές φορές όταν δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με τη λογική το θαύμα θέλουμε να το παραμερίσουμε, θέλουμε να το αγνοήσουμε ή να το αμφισβητήσουμε», επισημαίνει μέσα από αυτό ο κ. Ιγνάτιος.

Όπως τονίζει μάλιστα, «έτσι λειτουργούν οι άνθρωποι κι όμως ο Χριστός θαυματούργησε και ο τυφλός πίστεψε. Κι εμείς σε κάθε Κυριακάτικη θεία λειτουργία και κάθε φορά που κοινωνούμε αναστημένο Χριστό βιώνουμε το θαύμα που πολλοί αμφισβητούν και άλλοι αγνοούν αλλά είναι η πραγματικότητα γιατί έτσι συμβαίνει. Τυφλοί βλέπουν αλλά και αυτοί που βλέπουν τυφλώνονται μπροστά στο θαύμα της παρουσίας του Χριστού στη ζωή μας», σημειώνει.

Ο ιεράρχης ωστόσο καταλήγει ευχόμενος, «μακάρι για μας ο αναστημένος Χριστός να είναι το φως αυτό που φωτίζει τη ζωή μας».

Παρακολουθήστε το βιντεάκι του μητροπολίτη Δημητριάδος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ