Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 | 13:01

Δημητριάδος: «Όταν αντιστραφεί η αγάπη, τότε φέρνει συμφορά και πόνο»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δίπλα στην οικογένεια που έχασε τα δύο παιδιά της στο στυγερό έγκλημα της Μακρυνιτσας, βρέθηκε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος.

Ο κ. Ιγνάτιος τέλεσε σήμερα το μεσημέρι την εξόδιο ακολουθία των δύο αδικοχαμένων αδελφών της Κωνσταντίνας και του Γιώργουσυμμετέχοντας στο βαρύ πένθος της οικογένειάς τους, αλλά και όλης της τοπικής κοινωνίας.

Όπως τόνισε «αυτό που ποτέ δεν χάνεται είναι η αγάπη, γιατί είμαστε πλασμένοι για την αιωνιότητα και γι’ αυτό αγαπάμε. Όταν αντιστραφεί η αγάπη, τότε φέρνει συμφορά και πόνο. Εσείς οι γονείς και όσοι αγαπήσατε αυτά τα παιδιά, τον Γιώργο και την Κωνσταντίνα, κρατήστε αυτή την αγάπη μέσα σας, γιατί η αγάπη είναι αιώνια και κανείς δεν μπορεί να την αφαιρέσει απ’ την καρδιά μας ούτε να την σκοτώσει. Έτσι θα είναι ζωντανοί κοντά σας. Ο πόνος θα είναι μεγάλος για τον αποχωρισμό, οι ψυχές τους, όμως, θα παραμένουν πάντοτε ζωντανές μαζί σας. Τα παιδιά αυτά έφυγαν ως μάρτυρες απ’ αυτή τη ζωή, γι’ αυτό οι ψυχές τους θα δικαιωθούν στον ουρανό. Η δική σας δύναμη να είναι η προσευχή σας, καθώς και η παρηγοριά και η συμπαράσταση όλων μας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ