Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 | 9:30

"ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ"

Δημητριάδος: “Όσοι δεν εμβολιαστήκατε κάντε το έστω και τώρα”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Μετά τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο που απηύθυνε έκκληση για εμβολιασμό σήμερα το πρωί τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος.

«Ας κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια, για αυτό σας καλώ, όσοι δεν εμβολιαστήκατε κάντε το έστω και τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιγνάτιος αμέσως μετά από την τέλεση του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανείων για να προσθέσει λίγο μετά, επιτέλους. «Σταματήστε να παρασύρεστε από ανθρώπους που πήραν πάνω τους, πολύ μεγάλο βάρος θανάτων συνανθρώπων μας, ως μη όφειλε».

Από τον μητροπολιτικό ναό αγίου Νικολάου Βόλου, ο ιεράρχης στέλνοντας μήνυμα ενότητας, πρόσθεσε, «ελάτε ενωμένοι να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια. Η σημερινή είναι η κατ΄ εξοχήν εορτή της ενότητος. Ενώνεται η γη με τον ουρανό, ο Θεός με τον άνθρωπο. Αλίμονο αν δεν ενωθούμε και μεταξύ μας. Για αυτό ας αποφασίσουμε όλοι μαζί να τελειώσουμε με την πανδημία, χάριν όλης της κοινότητάς μας, όλων όσοι προσπαθούν να επιβιώσουν, με δυσκολίες αυτή την εποχή», τόνισε.

Κλείνοντας ευχήθηκε από καρδιάς, να δώσει ο Θεός τέλος σε αυτή την παιδαγωγία, εφόσον όπως επεσήμανε, «εμείς φανούμε ταπεινοί, όπως ο Κύριός μας, που ταπεινά βαπτίστηκε στον Ιορδάνη, όντας Θεός. Ζητά από εμάς την ελάχιστη ταπείνωση. Να πειθαρχήσουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Να κρατήσουμε την ενότητά μας, που τόσο έχουμε ανάγκη και για την επόμενη μέρα, όπου θα κληθούμε να στηρίξουμε ανθρώπους ψυχικά επιβαρυμένους, ανέργους και να αγωνιστούμε να κρατήσουμε την πατρίδα μας ζωντανή και ελεύθερη», κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ