Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για τη Β΄ Κυριακή των Νηστειών.
«”Παιδί μου, σου συγχωρούνται οι αμαρτίες”! Η αγάπη νίκησε! Η πίστη οδήγησε στη σωτηρία. Τον κατέβασαν απ’τη σκήπη, οι φίλοι του παράλυτου, μπροστά στον Χριστό γιατί το πλήθος εμπόδιζε. Κι ο Χριστός συγχωρεί τις αμαρτίες και θεραπεύει τον παραλυτικό», σημειώνει μέσα από αυτό ο κ. Ιγνάτιος.
Όπως τονίζει μάλιστα, «είμαστε σε μια πορεία, για τη συνάντηση με τον Αναστημένο Χριστό. Έλα κι εσύ αδελφέ μου! Ο Χριστός, μας θέλει όλους και συγχωρεί όλες τις αμαρτίες μας. Από μας εξαρτάται κι απ’την αγάπη, κι απ’την κοινότητα, μπορούμε, ναι!», επισημαίνει ο μητροπολίτης Δημητριάδος.
Ο ιεράρχης καταλήγει ωστόσο λέγοντας πως, «στην Εκκλησία να συναντήσουμε τον Χριστό που συγχωρούμε αμαρτίες για να γιορτάσουμε μαζί του αληθινή Ανάσταση».