Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 | 9:25

ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

Δημητριάδος: “Ο Αντώνιος ως μοναχός Εφραίμ ευφραίνεται και χαίρεται τον παράδεισο που ο Θεός ετοίμασε για αυτόν μέσα από την περιπέτειά του”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος με αφορμή την Κυριακή της Πεντηκοστής.

«”Εγώ είμαι το Φως του κόσμου. Όποιος με ακολουθεί δεν θα πλανιέται στο σκοτάδι αλλά θα έχει το Φως που οδηγεί στη Ζωή”. Αυτά τα λόγια του Χριστού θα ακουστούν σήμερα Κυριακή της Πεντηκοστής και επαληθεύονται. Επαληθεύονται στους αιώνες», επισημαίνει μέσα από αυτό ο κ. Ιγνάτιος.

Όπως τονίζει μάλιστα, «επαληθεύτηκαν και πρόσφατα στο πρόσωπο ενός θανατοποινίτη που δικάστηκε άδικα όπως λέει ο ίδιος αλλά στάθηκε η φυλακή τριάντα επτά και πλέον χρόνια ικανή να του δώσει το φως. Γνώρισε την Ορθοδοξία, πίστεψε ακλόνητα στην ανάσταση του Χριστού, έζησε επικοινωνώντας με πνευματικούς, αρχιερείς από την Ελλάδα και την Κύπρο. Κατόρθωσε να δει το αληθινό φως τι κι αν εκτελέστηκε;», σημειώνει.

Ο ιεράρχης ωστόσο καταλήγει με την διαπίστωση λέγοντας πως, «τελικά ως μοναχός Εφραίμ ευφραίνεται και χαίρεται τον παράδεισο που ο Θεός ετοίμασε και για αυτόν μέσα από την περιπέτειά του. Ο Χριστός παραμένει το φως του κόσμου».

Παρακολουθήστε το βιντεάκι του μητροπολίτη Δημητριάδος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ