Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 | 15:29

ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ

Δημητριάδος: “Ο αναστημένος Χριστός μας καλεί να μας θεραπεύσει και στην ψυχή και στο σώμα”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος με αφορμή την ευαγγελική περικοπή με το θαύμα της ίασης του Παραλύτου.

«”Κύριε, άνθρωπον ουκ έχω” είναι η απάντηση η τραγική του παραλυτικού όταν ο Χριστός τον ρωτάει αν θέλει να γίνει υγιής. Είναι μια τραγική φράση που βρίσκεται στα χείλη πολλών ανθρώπων ακόμα και σήμερα στην εποχή μας», επισημαίνει μέσα από αυτό ο κ. Ιγνάτιος.

Όπως τονίζει μάλιστα, «σ’ αυτόν τον κόσμο της επικοινωνίας πολλοί άνθρωποι νιώθουν μόνοι και εγκαταλελειμμένοι. Εκφράζουν τον πόνο τους και πολλές φορές δυστυχώς και με εγκληματικές πράξεις αναδεικνύοντας το έλλειμμα της κοινωνίας και της αγάπης. Ο αναστημένος Χριστός μας καλεί να μας θεραπεύσει και στην ψυχή και στο σώμα. Η συνάντηση μαζί του και η κοινωνία φέρνει την αληθινή αγάπη κι ανάμεσά μας κι ανάμεσα στους ανθρώπους», σημειώνει.

Ο ιεράρχης ωστόσο καταλήγει λέγοντας πως, «είναι αυτό το έλλειμμα της εποχής μας. Ήρθε ο Χριστός. Αναστήθηκε για μας και μας καλεί στην αληθινή κοινωνία της αγάπης. Μας θεραπεύει όταν κι εμείς κοινωνούμε μαζί του».

Παρακολουθήστε το βιντεάκι του μητροπολίτη Δημητριάδος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ