Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 | 15:22

ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

Δημητριάδος: “Μια ισχυρή αυτοδιοίκηση φέρνει πολύ καλούς καρπούς”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Χαιρετισμό στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος που πραγματοποιείται στον Βόλο απηύθυνε σήμερα ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος. 

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην τοπική αυτοδιοίκηση και έχοντας κατά νου τα εκατό χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή τόνισε πως, «όταν σκέπτεται κανείς τι ήταν αυτό που δημιούργησε τον πολιτισμό που μεταφύτευσαν οι πρόσφυγες στην μητροπολιτική Ελλάδα δύο πράγματα διακρίνει. Πρώτα την ενότητα του ομόδοξου και την πολύ σωστή αυτοδιαχείριση των πραγμάτων τους. Με άλλα λόγια μία τοπική αυτοδιοίκηση με την οποία δημιούργησαν ό,τι καλύτερο υπήρχε στην εποχή τους, γηροκομεία, ορφανοτροφεία, σχολεία. Μία ισχυρή αυτοδιοίκηση φέρνει πολύ καλούς καρπούς.

Εύχομαι αυτή την αυτοδιοίκηση να κάνετε στην πατρίδα μας ακόμα πιο ισχυρή. Να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πολιτών και ταυτόχρονα με βάση τους διακριτούς μας ρόλους, να συνεχίσετε την συνεργασία σας με τις τοπικές μητροπόλεις και ενορίες που είναι άψογη και σημαντική. Όλοι μαζί μπορούμε να απαντήσουμε στις προκλήσεις της εποχής μας. Σας εμπιστευόμαστε γιατί δίνετε την δική σας μάχη ιδιαίτερα στις παραμεθόριες περιοχές».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ