Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 8:16

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ

Δημητριάδος για μακαριστό Δράμας Παύλο: “Ήτανε ευθύς και ήξερε να λέει την αλήθεια με έναν δικό του μοναδικό τρόπο”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος με αφορμή την αιφνίδια κοίμηση του μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου.

«Αυτή η πίστη μας παρηγορεί από τον πόνο που φέρνει ο αδόκητος αποχωρισμός με τον αδερφό μας μητροπολίτη Δράμας Παύλο. Ήμασταν μαζί λίγες ώρες πριν. Ήτανε ευθύς. Ήξερε να λέει την αλήθεια με έναν μοναδικό δικό του τρόπο», επισημαίνει μέσα από αυτό ο κ. Ιγνάτιος.

Όπως τονίζει μάλιστα, «αγαπούσε και λάτρευε τον τόπο της καταγωγής του τον Πόντο. Διακονούσε την Εκκλησία της Ελλάδος με ειλικρίνεια και υπερασπιζόταν τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ήτανε αδελφός για όλους αλλά πάντοτε με μια αποκλειστική αλήθεια που όμως ήξερες ότι μπορούσες να την αντιμετωπίσεις μ’ έναν ειλικρινή διάλογο και αληθινή και αυθεντική αγάπη. Έτσι τον γνωρίσαμε, έτσι τον ζήσαμε. Συναναστραφήκαμε χαρούμενοι τις τελευταίες ώρες στην πατρίδα του στη Νάουσα, στη Βέροια», σημειώνει.

Ο ιεράρχης ωστόσο καταλήγει ευχόμενος, «ο Θεός να τον αναπαύσει, σίγουροι ότι κι εμείς θα ελπίζουμε να είμαστε και πάλι μαζί του στο επουράνιο θυσιαστήριο».

Παρακολουθήστε το βιντεάκι του μητροπολίτη Δημητριάδος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ