Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 | 19:25

ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ

Δημητριάδος: “Η ενότητα δεν λειτουργεί μαγικά αλλά ο καθένας από μας συμβάλλει με την αλήθεια της πίστεως”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της Κυριακής των Αγίων Πατέρων.

«Κυριακή των Θεοφόρων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου. Ο Χριστός παρακαλεί τον Θεό πατέρα για την ενότητα των μαθητών του και οι μαθητές ενωμένοι έχοντας τη βεβαιότητα της αναστάσεως και τη χαρά της Αναλήψεως στο υπερώον είναι έτοιμοι να δεχθούν το άγιο πνεύμα», επισημαίνει μέσα από αυτό ο κ. Ιγνάτιος.

Όπως τονίζει μάλιστα, «μέσα στην Εκκλησία καλούμεθα κι εμείς με ενότητα να λειτουργήσουμε το άγιο πνεύμα και τούτη την περίοδο η εκκλησία ακριβώς λίγο πριν από την εορτή της Πεντηκοστής, μας υπενθυμίζει ότι έχουμε ευθύνη για την ενότητα που δεν λειτουργεί μαγικά αλλά ο καθένας από μας συμβάλλει με την αλήθεια της πίστεως, με την αγάπη στον αδελφό, με τη σύμπραξη ώστε όλοι να είμαστε ένα με τον Χριστό και ένα μεταξύ μας», σημειώνει.

Ο ιεράρχης ωστόσο καταλήγει λέγοντας πως, «οι θεοφόροι πατέρες μας την παρέδωσαν. Εμείς καλούμεθα να συνεχίσουμε μαζί τους να τη λειτουργούμε για να είναι το άγιο πνεύμα που θα καρποφορεί στη ζωή μας».

Παρακολουθήστε το βιντεάκι του μητροπολίτη Δημητριάδος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ