Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 | 17:08

ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Δημητριάδος: “Αυτοί που είναι ταπεινοί και τελευταίοι στα μάτια των ανθρώπων θα γίνουν πρώτοι στον ουρανό” (ΒΙΝΤΕΟ)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για την Κυριακή των Αγίων Πάντων αφορμώμενος από την ευαγγελική περικοπή της ημέρας και το ευαγγέλιο του Ματθαίου.

«Τρία πράγματα ζητάει ο Χριστός από τους μαθητές του. Πρώτα-πρώτα την ομολογία. Να τον ομολογούν ενώπιον των ανθρώπων. Να γίνεται αυτή η ομολογία έμπρακτη μπροστά στον κάθε άνθρωπο χωρίς καμία ντροπή», επισημαίνει μέσα από αυτό ο κ. Ιγνάτιος.

Όπως τονίζει μάλιστα, «Να προέρχεται από μια βαθειά εμπιστοσύνη και αγάπη. Την καρδιακή μας αγάπη ζητάει ο Χριστός έτσι μας θέλει κοντά του και τέλος να τον ακολουθούμε αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ζωής μας να φέρουμε τον σταυρό μας στους ώμους. Ο Χριστός θέλει τους μαθητές του με έναν τρόπο που είναι τρόπος αγιότητας αλλά και υπενθυμίζει ας προσέξουμε γιατί αν θεωρήσουμε ότι είμαστε πρώτοι τότε μπορεί να βρεθούμε τελευταίοι», σημειώνει.

Ο ιεράρχης ωστόσο καταλήγει με την διαπίστωση λέγοντας πως, «Αυτοί που είναι ταπεινοί και τελευταίοι στα μάτια των ανθρώπων θα γίνουν πρώτοι στον ουρανό».

Παρακολουθήστε το βιντεάκι του μητροπολίτη Δημητριάδος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ