Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 | 8:38

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Διιδρυματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην εκκλησιαστική ιστορία και τον πολιτισμό από το ΑΠΘ και ΕΚΠΑ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός» ξεκίνησε τη λειτουργία του το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 και συνεχίζεται από τότε με απόλυτη επιτυχία έως σήμερα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως επισπεύδον Τμήμα και από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους όλων των Τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ Παραγωγικών Σχολών και Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών με ενδιαφέροντα ιστορικά, θεολογικά και κυρίως θέματα ποικίλων πτυχών και προσεγγίσεων του σύγχρονου πολιτισμού της Ελλάδας.

Τα μαθήματα διεξάγονται από ειδικούς και διακεκριμένους καθηγητές με φυσική παρουσία στις Θεολογικές Σχολές Θεσσαλονίκης και Αθηνών και εξ αποστάσεως κατά ποσοστό 30% λαμβάνοντας ασφαλώς υπόψη και τις ιδιαίτερες ανάγκες των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι ωστόσο μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες από τον ιστότοπο του προγράμματος ΕΔΩ ή εναλλακτικά αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση kalogers@past.auth.gr.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ