Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 | 19:33

Διεύρυνση συνεργασίας μεταξύ Ιδρ. Ποιμ. Επιμορφώσεως και Εθν. Κέντρου Δημ. Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η διεύρυνση της συνεργασίας του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με την πρόεδρο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. Παρασκευή Δραμαλιώτη.

Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης και η κα Κυριακή Ελευθεριάδου, Προϊσταμένη του Τμήματος Επικοινωνίας, Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

Στο πλαίσιο διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, που έχει ξεκινήσει ήδη από το 2014, προγραμματίστηκε η υπογραφή συμφώνου συνεργασίας από τον υπουργό Εσωτερικών, Μαυρουδή Βορίδη, καθώς και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο ως Πρόεδρο του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το σύμφωνο συνεργασίας θα στοχεύει στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας που διαθέτει το Ε.Κ.Δ.Δ.Α. στην υλοποίηση προγραμμάτων με στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων και τη βελτίωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της Εκκλησίας, κληρικών και λαϊκών στελεχών της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ