Κυριακή 28 Μαΐου 2023 | 1:52

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο στο ΑΠΘ για τα τριάντα χρόνια διακονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Τριάντα χρόνια διακονίας» διοργανώνουν η Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ και το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών σε συνεργασία με φορείς της Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριάντα χρόνων από την ενθρόνιση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 26 έως την Κυριακή 29 Μαΐου στην αίθουσα τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Στόχος του συνεδρίου είναι σύμφωνα με τους διοργανωτές να αναδειχθεί το πολυσχιδὲς έργο του Οικουμενικού Πατριάρχη του μακροβιότερου στον θρόνο της Κωνσταντινούπολης όλων των εποχών και ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον σύγχρονο κόσμο.

Η πανηγυρική εναρκτήρια συνεδρία την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Οικουμενικός Πατριάρχης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 18.00 στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ. Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρύτανης του ΑΠΘ Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου.

Νωρίτερα την ίδια μέρα στις 16.30 θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη στην κεντρική είσοδο της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ (από την πλευρά της Εγνατίας).

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του επιστημονικού συνεδρίου ΕΔΩ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ