Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 | 15:31

ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διδυμοτείχου προς Ευέλπιδες: “Οι ακρίτες του Έβρου είναι ταγμένοι να υπερασπίζονται με αυτοθυσία την ακεραιότητα των συνόρων”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Το Διδυμότειχο και την έδρα της XVI Μ/Κ Mεραρχίας επισκέφτηκαν σήμερα οι τεταρτοετείς σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στα πλαίσια της καθιερωμένης εκπαιδευτικής επίσκεψής τους στην ακριτική Θράκη.

Τους σπουδαστές της σχολής που συνόδευε ο διοικητής της Στρατηγός Σταύρος Παπασταθόπουλος, υποδέχθηκε στον καθεδρικό ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός.

Ο Σεβασμιώτατος με εγκαρδιότητα προσεφώνησε τους ευέλπιδες στους οποίους ανέπτυξε το νόημα της Αναστάσεως του Κυρίου και τους μίλησε για την σπουδαιότητα της επιλογής τους να υπηρετούν την Πατρίδα και τις διαχρονικές αξίες της.

Σημείωσε δε ότι οι ακρίτες του Έβρου είναι ταγμένοι όπως και οι ένστολοι των Ενόπλων Δυνάμεων με αυτοθυσία να υπερασπίζονται την ακεραιότητα των συνόρων μας και να διατηρούν φρόνημα ακμαίο και γενναιότητα.

Εν συνεχεία μεταξύ του διοικητή της σχολής και του μητροπολίτη αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα. Ο Σεβασμιώτατος μάλιστα διένειμε την καινή διαθήκη σε όλους τους σπουδαστές και τους ευχήθηκε το ανέσπερο φως της αναστάσεως του Κυρίου να πλημμυρίζει τη ζωή τους και να φωτίζει την σταδιοδρομία τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ