Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 9:14

ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΗΡΙΚΩΝ Η ΛΑΪΚΩΝ

Διαδοχικές διαρρήξεις σε ελληνορθόδοξους ναούς στη Βικτώρια της Αυστραλίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Δέκα ελληνορθόδοξοι ναοί έγιναν στόχοι διαδοχικών διαρρήξεων τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Πολιτεία της Βικτώριας στην Αυστραλία.

Πρόκειται για τους ναούς Παναγίας Σουμελά East Keilor, Αγίας Τριάδος Footscray, Αγίου Νικολάου Yarraville, Αγίας Παρασκευής St Albans, Αγίου Δημητρίου Moonee Ponds, Εισοδίων της Θεοτόκου North Balwyn, Αγίου Χαραλάμπους Templestowe, Κοιμήσεως της Θεοτόκου Altona, Αγίων Αναργύρων Oakleigh και Βιβλιοπωλείο Ιεράς Αρχιεπισκοπής στην Ι.Μ. Άξιον Εστί.

Οι διαρρήξεις έλαβαν χώρα κατά τις ώρες που οι ναοί ήταν κλειστοί συνεπώς δεν κινδύνευσε η ασφάλεια των κληρικών ή λαϊκών από τις οικείες ενορίες, ενώ άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε διαρκή επικοινωνία με τους Επισκόπους Σωζοπόλεως κ. Κυριακό και Κερασούντος κ. Ευμένιο, Αρχιεπισκοπικούς Επιτρόπους Μελβούρνης και Νορθ-Κόουτ αντίστοιχα και λαμβάνει πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις επί του ζητήματος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ