Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 14:24

Για δεύτερη Κυριακή Θ. Λειτουργία σε σκηνή για τους σεισμόπληκτους από τον μητροπολίτη Ελασσώνος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στιγμές πρωτόγνωρες συνεχίζουν να ζουν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας μετά από τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν τις περιοχές της Ελασσόνας και του Τυρνάβου, με τη σεισμική δραστηριότητα μάλιστα να μην έχει σταματήσει.

Ο μητροπολίτης Ελασσώνος, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στους πληγέντες κατοίκους, συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους πιστούς της επαρχίας του. Την προηγούμενη Κυριακή τέλεσε τη θεία λειτουργία σε σκηνή για τους σεισμόπληκτους στο Δαμάσι, ενώ σήμερα βρέθηκε στο Μεσοχώρι όπου και πάλι η θεία λειτουργία τελέστηκε σε σκηνή που στήθηκε δίπλα στον λαβωμένο από τον σεισμό ναό του αγίου Δημητρίου.

“Μέσα σε αυτό τον πρόχειρο μεν χώρο, αλλά γεμάτο από την παρουσία, την αγάπη, την πίστη και την ελπίδα των ανθρώπων, τελούμε την θεία και ιερά λειτουργία”, σημείωσε ο μητροπολίτης Χαρίτων και πρόσθεσε πως η θεία λειτουργία “είναι αυτή που μας τροφοδοτεί την δύναμη, μας αγιάζει, μας κάνει μετόχους του σώματος του Χριστού και μας δίνει την δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας και να συνεχίσουμε τους πειρασμούς και την δοκιμασία που διέρχεται ο τόπος μας”.

Δείτε τις εικόνες του larissanet.gr και του Λεωνίδα Τζέκα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ