Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 19:53

Δέκα γνωστοί ηθοποιοί σε μια ταινία μικρού μήκους για το 1821 από την «Αποστολή»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Δέκα γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί συμπράττουν με την ΜΚΟ «Αποστολή» της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε μία ολιγόλεπτη ταινία αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση.

Μέσα από κείμενα βασισμένα στους ίδιους τους αγωνιστές του ’21, όπου κεντρική θέση έχει ο λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα, επιχειρείται να αναδειχθεί το πραγματικό νόημα και οι δυσκολίες του αγώνα, να αποδοθεί η οφειλόμενη τιμή και να υπογραμμιστεί η υποχρέωση της γενιάς μας.

Οι ηθοποιοί Γιάννης Αϊβάζης (επίσης και σκηνοθέτης), Λεωνίδας Κακούρης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Νικόλας Μακρής, Τάσος Αναγνώστου, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Λευτέρης Δημητρόπουλος, Πέτρος Ξεκούκης, Μαρία Κορινθίου και Σοφία Γαρμπή, ντυμένοι με αμφίεση – πιστό αντίγραφο της ενδυμασίας της εποχής και υπό τη μουσική υπόκρουση του Χερουβικού Ύμνου όπως ακουγόταν εντός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, μας μεταφέρουν στο κλίμα και την ατμόσφαιρα της εποχής.

Η «Αποστολή», στην ανακοίνωσή της, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στην εταιρεία Aikor, στους ηθοποιούς καθώς και τους συντελεστές της παραγωγής Νίκο Βούλγαρη, Ρούλη και Γιώργο Αλαχούζο, Μαργαρίτα Μονέδα, Κωνσταντίνο Σαββάκη, Σταματίνα Μπογκέα, Κωνσταντίνο Φρίγγα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ