Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 | 9:27

Χίου: Οι ανιστόρητες διεκδικήσεις στα νερά του Αιγαίου πελάγους, θα κατατροποθούν

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Την δική του απάντηση στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις έδωσε ο μητροπολίτης Χίου, Ψαρών & Οινουσσών Μάρκος, κατά τον πανηγυρικό εσπερινό της Αγίας Μαρκέλλας της χιοπολίτιδος.

Σύμφωνα με την εφημέρίδα “Πολίτης”, ο κ. Μάρκος λίγο πριν το τέλος του εσπερινού και προσφωνώντας τον μητροπολίτη Ύδρας Εφραίμ, είπε ότι “Είναι ιδιαίτερα συγκλονιστική η σημερινή συγκυρία της συγχοροστασίας του ποιμενάρχου της Ύδρας και των Σπετσών με τον ποιμενάρχη της ηρωικής νήσου των Ψαρών, ως μία καθαρή και βροντόφωνη απάντηση, ότι εμείς οι απόγονοι των ευκλεών εκείνων ναυμάχων, οι οποίοι προήλθαν από τις νήσους τις οποίες πνευματικώς πηδαλιουχούμε, δίνουμε την απάντηση προσευχόμενοι στον Θεό και ενισχύοντες τον λαό μας ότι, οι άνομες και ανιστόρητες διεκδικήσεις αυτή τη στιγμή στα νερά του Αιγαίου πελάγους, δεν είναι δυνατόν να έχουν καμία άλλη εξέλιξη παρά την κατατρόπωση».

Ο μητροπολίτη Μάρκος, που και κατά το παρελθόν έχει υψώσει πατριωτική φωνή σε δύσκολες συγκυρίες, απένειμε στον μητροπολίτη Ύδρας την ανώτατη διάκριση της μητροπόλεως Χίου, τον Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου καθως και την σημαία της ηρωικής νήσου των Ψαρών 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ