Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 | 15:48

Αυστραλίας: Το νέο έτος να μας φέρει πιο κοντά στο Χριστό

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Το διοικητικό προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του ενόψει και των αγίων ημερών των Χριστουγέννων ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος.

Ο Σεβασμιώτατος, παρόντων των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου και Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίου, μίλησε από καρδιάς στους ανθρώπους που εκδαπανώνται άοκνα και θυσιαστικά για την προαγωγή του έργου της τοπικής Εκκλησίας, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά τους και ευχαριστώντας τους θερμά για την αφοσίωση που επιδεικνύουν. “Ξέρω ότι όλοι σας είστε άνθρωποι που δεν έχετε ωράριο και ό,τι κάνετε, το κάνετε με πολλή αγάπη και με πολλή αφοσίωση” , σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Ανατρέχοντας εν συντομία στην ιστορία της Ιεράς Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, από το 1924 μέχρι σήμερα, παρατήρησε ότι έχει διαγράψει μια μεγάλη διαδρομή, η οποία με τη χάρη του Θεού δεν έχει μειώσει την ταχύτητά της. Μνημόνευσε δε τους προκατόχους του και όσους διαχρονικά εργάστηκαν αντάλλαξε ευχές και προσέφερε δώρα σε όλους στη συνέχεια μίλησε για την πρόοδο της Αρχιεπισκοπής, καταθέτοντας πολύ κόπο, μόχθο και αγωνιστικότητα, ενώ επισήμανε ότι οι σημερινοί υπάλληλοι αποτελούν πολύτιμους κρίκους αυτής της μακράς αλυσίδας.

Ο Αρχιεπίσκοπος δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να διαθέτει όσο θα επιθυμούσε χρόνο για καθημερινή και άμεση επικοινωνία με το προσωπικό της Αρχιεπισκοπής. Αυτό δεν συμβαίνει ούτε λόγω χαρακτήρα, ούτε λόγω πολιτικής, αλλά λόγω της μεγάλης πίεσης χρόνου”, διαβεβαίωσε και ζήτησε την κατανόηση των συνεργατών του.

Κλείνοντας, αφού προσέφερε σε όλους δώρα ευχήθηκε Θεός να ευλογεί και να αγιάζει τους ίδιους και τις οικογένειές τους, και το καινούργιο έτος να είναι γεμάτο χαρές και πάνω απ΄ όλα, “να μας φέρει πιο κοντά στο Χριστό”, κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ