Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 17:26

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Αυστραλία: Ενορία στο Σύδνεϋ προσέφερε πάνω από χίλια διακόσια παιχνίδια σε παιδιατρικές κλινικές και σχολεία

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου η ενορία Αναστάσεως του Χριστού στο Kogarah του Σύδνεϋ συγκέντρωσε πάνω από χίλια διακόσια παιχνίδια για να τα προσφέρει σε παιδιά που νοσηλεύονται σε διάφορες παιδιατρικές κλινικές και σχολεία με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ORTHODOXIA INFOTO ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Ο προϊστάμενος της ενορίας επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος, μαζί με τον εφημέριο του ναού π. Αθανάσιο Γιάτσιο, εθελοντές και κυρίες του φιλοπτώχου, επισκέφθηκαν διάφορες παιδιατρικές κλινικές του Σύδνεϋ, όπως το Sydney Children’s Hospital, Randwick, το St. George Hospital Children’s Ward και το Ronald McDonald House Randwick, για τον παραπάνω σκοπό. Παιχνίδια ωστόσο δόθηκαν και στο St. George School για παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς και σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που φροντίζουν για τις ανάγκες άστεγων συνανθρώπων μας.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ενορία-κοινότητα Kogarah, «είναι ιδιαίτερα συγκινητικό το γεγονός ότι η παροικία μας αγκάλιασε και στήριξε ολόψυχα αυτή την προσπάθειά μας. Θερμές ευχαριστίες στους διάφορους οργανισμούς που πρόσφεραν παιχνίδια όπως τον σύλλογο Ποντοξενιτέα Σύδνεϋ, την Παμμακεδονική Ένωση Σύδνεϋ, τον Παν-Θεσσαλικό σύλλογο ‘Ο Καραϊσκάκης’, καθώς και τους δωρητές όπως η οικογένεια Κουτσούγερα αλλά και τους υπέροχους μαθητές των ελληνικών σχολείων της ενορίας μας». 

Να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη δράση οργανώθηκε με το σκεπτικό ότι πολλά παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας δεν θα μπορέσουν να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων κοντά στους δικούς τους ανθρώπους και έτσι η προσφορά ενός παιχνιδιού για τα Χριστούγεννα θα φέρει λίγη χαρά και ανακούφιση στα πρόσωπά τους.  

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ORTHODOXIA INFOTO ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ