Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 | 18:15

ΓΛΥΣΤΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

Ατύχημα στη Θ. Λειτουργία είχε ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος (BINTEO)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ατύχημα κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας είχε ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο ο Ρώσος Πατριάρχης έχασε την ισορροπία του κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας με αποτέλεσμα να πέσει με ορμή στο έδαφος.

Το ατύχημα συνέβη στην πόλη Νοβοροσίσκ. Όπως φαίνεται από τα πλάνα που πρόλαβαν να αποθηκεύσουν τηλεθεατές, διότι το βίντεο στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ο Πατριάρχης αφού ράντισε με αγιασμό το ναό και τους πιστούς επιχείρησε να κατέβει από το βάθρο του. Φαίνεται όμως πως πατώντας στον αγιασμό που είχε χυθεί στα μάρμαρα έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Πατριαρχείο της Μόσχας για το αν ο 75χρονος Προκαθήμενος υπέστη κάποιον τραυματισμό εξαιτίας της πτώσης.

ΠΗΓΗ: Facebook Natallia Vasilevich

UPD 13:50 Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Πατριάρχης Κύριλλος απευθύνθηκε στους πιστούς δείχνοντας πως δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό και με διάθεση χιούμορ σημείωσε πως στην περίπτωση του λειτούργησαν οι νόμοι της φυσικής. Ο Πατριάρχης Κύριλλος μίλησε για το όμορφο γυαλιστερό πάτωμα του ναού που γέμισε με αγιασμό με αποτέλεσμα να λειτουργήσουν οι νόμοι της φυσικής και να βρεθεί o ίδιος στο έδαφος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ