Με το αρχιερατικό συλλείτουργο στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Απ. Παύλου Κορίνθου, κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις των «ΙΔ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2020».

Σήμερα το πρωί, χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θ. Λειτουργία ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου συνιερουργούντων του Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου και του μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος.

Λίγο πριν την απόλυση, ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος ανακήρυξε ως ευεργέτιδα της Μητροπόλεως Κορίνθου την τέως Πρόεδρο του Συλλόγου υπό την επωνυμία «Ορθόδοξη Χριστιανική και Πολιτιστική Αδελφότητα «Η Αγία Πρίσκιλλα», κ. Δέσποινα Μέξια, και της επέδωσε τιμητικά το Παράσημο του Αποστόλου Παύλου, την μέγιστη διάκριση της Μητροπόλεως Κορίνθου, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της και την προσφορά του ως άνω Συλλόγου στους Χριστιανούς της Κορίνθου και το Φιλανθρωπικό έργο αυτού.

Ο κ. Διονύσιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ολόθερμα τον μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο για την τιμητική παρουσία του στα «ΙΔ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ».