Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 | 20:26

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΤ΄ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ

Αρχιεπίσκοπος και Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης άκουσαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα παιδιά

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Ο κ. Πιερρακάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια να εκσυγχρονιστούν οι υπηρεσίες του κράτους προς όφελος των πολιτών και στην αγαστή συνεργασία που έχει στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και εν γένει της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Μακαριώτατος, από την πλευρά του αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία των δύο πλευρών και στο εξαιρετικό έργο που έχει γίνει στην ανάδειξη των πολιτιστικών θησαυρών της Εκκλησίας μέσω της ψηφιοποίησής τους, αλλά και στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών για τους κληρικούς και τους πολίτες.

Χρήστος Μπόνης

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, ο Αρχιεπίσκοπος και ο κ. Πιερρακάκης είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από ομάδες διάφορων οργανισμών και φορέων.

μαθητές της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου

Την ίδια στιγμή πολυμελής χορωδία και ορχήστρα αποτελούμενη από μαθητές της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών επισκέφτηκε σήμερα τα γραφεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή κ. Νικόλαο Γιαννή και τους καθηγητές της σχολής, έψαλαν επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους και κάλαντα παρόντος του Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου, του Γραμματέως της Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου, Αρχιμανδριτη κ. Διονυσίου Χατζηαντωνίου και Πατέρων – Συνοδικών Υπαλλήλων.  

Ο Θεοφιλέστατος καλωσόρισε τους καθηγητές και τους μαθητές της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής στην Ιερά Σύνοδο και τους μετέφερε τις εόρτιες ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ