Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 | 22:43

Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας: Συμβάλλει έμπρακτα στο εμβολιαστικό πρόγραμμα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Στο εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά της Covid-19, που υλοποιείται από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Νέας Νοτίου Ουαλίας, συμβάλλει έμπρακτα η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος έχει επανειλημμένα προτρέψει τους πιστούς στη λήψη του εμβολίου ενώ η Αρχιεπισκοπή γενικότερα στέκεται δίπλα σε όσους πλήττονται με διάφορους τρόπους από την πανδημία.

Αυτή τη φορά, η τοπική Εκκλησία της Αυστραλίας παραχωρεί για τρεις ημέρες, από την Τετάρτη 18 έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου, το κλειστό γυμναστήριο του Ελληνορθόδοξου Κολλεγίου των Αγίων Πάντων για τη λειτουργία του ως προσωρινού εμβολιαστικού κέντρου καθώς επίσης και εθελοντές που θα αναλάβουν να υποστηρίξουν το έργο του Υπουργείο Υγείας το οποίο θα διαθέσει το απαραίτητο υγειονομικό και βοηθητικό προσωπικό.

Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας δηλώνει πως επιβεβαιώνει την ολοπρόθυμο διάθεσή της να συνεργαστεί με τις αρμόδιες αρχές και να συμβάλει με κάθε πρόσφορο μέσο στην επιτυχή υλοποίηση του εμβολιαστικού προγράμματος. Ο δε Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Μακάριος προτρέπει άπαντες, εντός και εκτός της Ομογένειας, να υποστηρίξουν την εν λόγω προσπάθεια, ο καθένας αναλόγως της θέσεως και των δυνάμεών του, με στόχο την, κατά το δυνατόν, ταχύτερη αντιμετώπιση της τρέχουσας πανδημίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ