Τρίτη 16 Απριλίου 2024 | 23:00

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η «Αποστολή» με την μητρόπολη Φθιώτιδος προσφέρουν ασπίδα αγάπης στους ευάλωτους συνανθρώπους μας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Δυο χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιού «Άγιος Εφραίμ» της «Αποστολής» και της μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Λαμία και ήδη πολλές οικογένειες έχουν ωφεληθεί από τις δράσεις του που στηρίζει παιδιά παρέχοντας μια ζεστή αγκαλιά αγάπης, σύγχρονη εκπαίδευση και πρωτοποριακή δημιουργική απασχόληση.

Σήμερα τα παιδιά του κέντρου υποδέχθηκαν τους μητροπολίτες Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνό, Ηλείας κ. Αθανάσιο, Γόρτυνος κ. Νικηφόρο, Αιτωλίας κ. Δαμασκηνό και Φθιώτιδος κ. Συμεών, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Από το πρωί ωστόσο η μητρόπολη Φθιώτιδος σε συνεργασία με την «Αποστολή» υλοποίησαν κοινωνικοπρονοιακές δράσεις σε όλη τη Φθιώτιδα προσφέροντας χιλιάδες έτοιμα γεύματα, στηρίζοντας οικογένειες ΑΜΕΑ, καρκινοπαθών, νεφροπαθών, ατόμων με αναπηρίες και άλλες δυσκολίες.

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Δήμτσας επισκέφθηκαν το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο των Λουτρών Υπάτης και μαζί με τις εγκάρδιες ευχές τους διένειμαν στα παιδιά σχολικές τσάντες και άλλα δώρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ