Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 | 1:11

ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ

Αλέξιος Κουρτέσης: “Η θλίψη μας είναι ανείπωτη αλλά και η ευγνωμοσύνη μας απέραντη”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που χάθηκαν τόσο άδικα από την ανείπωτη τραγωδία αλλά και τα συγχαρητήριά του προς όλους τους ενστόλους που από την πρώτη στιγμή του σιδηροδρομικού δυστυχήματος βρίσκονται στα Τέμπη και δίνουν τη δική τους μάχη μέσα στα χαλάσματα, στέλνει ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του Πυροσβεστικού Σώματος, Αστυνόμος Β’ π. Αλέξιος Κουρτέσης.

Ο π Αλέξιος, αφού εύχεται στους τραυματίες να έχουν ταχεία ανάρρωση, υπογραμμίζει πως, “προσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών που χάθηκαν άδικα και ο Θεός να αποστείλει την εξ ύψους παρηγορία στους συγγενείς τους”.

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας επισημαίνει πως, “ας ενώσουμε όλοι τις προσευχές μας στρέφοντας τα χείλη και την καρδιά προς την Παναγία μας, ώστε να ενδυναμώνει τα παιδιά μας τα οποία τηρώντας τον όρκο που έδωσαν και μένοντας πιστά στο καθήκον, είναι εκεί προσφέροντας την πολύτιμη βοήθειά τους στον συνάνθρωπο, κάνοντας πράξη τους λόγους που μας είπε ο Κύριός μας στην ευαγγελική περικοπή την Κυριακή των Απόκρεω”.

Διευκρινίζει μάλιστα πως, “είναι αυτά τα παιδιά της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεπικουρούμενα πάντα από εθελοντές πολίτες”. Ο π Αλέξιος καταλήγει ωστόσο σημειώνοντας πως, “η θλίψη μας είναι ανείπωτη αλλά και η ευγνωμοσύνη μας απέραντη”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ