Τρίτη 28 Μαΐου 2024 | 1:29

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Στα χέρια της αστυνομίας ιερόσυλοι που ξάφριζαν ναούς

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στις Φέρες Έβρου κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2023 έως 27-3-2023 εκ των οποίων δυο από ιερούς ναούς του νόμου εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά περίπτωση. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι δρώντας από κοινού διέρρηξαν τις βραδινές ώρες 26/27-3-2023 ιερό ναό των Φερών Έβρου προκαλώντας φθορές και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του. 

Επιπλέον οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2023 έως 5-3-2023 ενεργώντας είτε από κοινού είτε μεμονωμένα, διέρρηξαν στον ίδιο οικισμό έναν ακόμη ιερό ναό και ένα κατάστημα εστίασης, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, καθώς επίσης και ένα διαμέρισμα αφαιρώντας από το εσωτερικό του μία συσκευή θέρμανσης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ