Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 7:44

"ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ"

Ακτύπης: “Ο μητροπολίτης Ζακύνθου λέει ψέματα για το μοναστήρι (Βίντεο)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσιος Ακτύπης κατά των δυο μητροπολιτών που έστειλαν επιστολή προς τον Πρωθυπουργό ώστε να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το πρόσωπό του.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ

Ο βουλευτής μάλιστα σήκωσε το γάντι κατηγορώντας ευθέως τους δύο μητροπολίτες ότι λένε ψέματα παρουσιάζοντας παράλληλα μια τελείως διαφορετική εικόνα.

«Δεν υπάρχει μοναστήρι αντιεμβολιαστών, ούτε έχει χαρακτηρίσει κάποιο μοναστήρι έτσι η μητρόπολη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ακτύπης μιλώντας στο contra news προσθέτοντας πως «αν είναι όντως αντιεμβολιαστές, όπως λέει ο μητροπολίτης, τότε γιατί τους φιλοξένει στο μοναστήρι, αφού ο ίδιος τους έφερε από τα Τρίκαλα και δεν τους διώχνει από εκεί; Εδώ, μιλάμε για φιλοξενούμενους και όχι για κατάληψη μοναστηριού. Άρα αυτό που λέει ο μητροπολίτης δεν ισχύει και λέει ψέματα», διευκρίνισε.

ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΚΑΦΕ

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια πριν από τέσσερις μήνες τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο μητροπολίτες της Ζακύνθου επισκέφτηκαν από κοινού το μοναστήρι.

«Πήγαμε μαζί με τον διευθυντή της αστυνομίας, τον διοικητή της πυροσβεστικής και τον δασάρχη, για να δούμε αν υπάρχει τρόπος διαφυγής και ποιος δρόμος διαφυγής πρέπει να υπάρχει στην περιοχή του ναυαγίου, που είναι κλειστός. Όταν φύγαμε από εκεί, πήγαμε στο συγκεκριμένο μοναστήρι και οι μοναχοί εκεί μας προσέφεραν καφέ. Τότε δηλαδή ήταν εμβολιασμένοι και τώρα είναι αντιεμβολιαστές;», αναρωτήθηκε ο κ. Ακτύπης για να επισημάνει, «δεν κατάλαβα, ό,τι μας βολεύει και ό,τι μας συμφέρει δηλαδή;».

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

Αναφερόμενος στο πραγματικό πρόβλημα που έχει προκύψει με αποτέλεσμα η ιερά μητρόπολη Ζακύνθου να τα βάζει μαζί του.

«Η τελευταία μου τοποθέτηση στη βουλή περί του κρατικού δημοσίου χαρακτήρα του ναυαγίου, ενόχλησε την μητρόπολη Ζακύνθου, γιατί θεωρεί ότι όλο το πλάτωμα πάνω από το ναυάγιο ανήκει στην Εκκλησία. Εμείς είπαμε και στη βουλή, ότι δεν έχουμε κανένα λόγο να πάμε στα ιδιοκτησιακά», τόνισε.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

Σχετικά με τις κατηγορίες που του προσήψαν οι δύο μητροπολίτες ότι με τη στάση του αυτή ενθαρρύνει τους αντιεμβολιαστές.

«Εγώ όπως ξέρετε είμαι γιατρός, για αυτό μακριά από εμένα αυτά τα αντιεμβολιαστικά, που προσπαθούν να μου προσάψουν. Το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στο θέμα του ναυαγίου και τίποτα περισσότερο», κατέληξε ο βουλευτής Ζακύνθου.

Παρακολουθήστε τα όσα είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ